VVS

Før at man må arbejde med VVS kræver det som regel at man er autoriseret VVS-mester og altså har afsluttet VVS-mester eksamen. Grunden til at man skal være autoriseret for at arbejde med diverse former for varme, ventilation og sanitet kommer af at fejl under udarbejdelsen af installationerne kan medføre skader som kan meget dyre at udbedre igen.

Der er dog en del ting man gerne selv må rode med inden for VVS. Man må fx gerne selv udskifte sin vaskemaskine, sin opvaskemaskine, et defekt toilet osv. Det eneste krav der er til dette er at vandrøret som er med i udskiftnings arbejdet skal have en afspændingsventil.

Der findes selvfølgelig flere ting som man gerne selv må udskifte end dem som er nævnt ovenfor, men langt de fleste andre installationer kræver en autorisation inden for VVS. En af grundene til at autorisation er et krav kommer af at der er flere forskellige krav som skal overholdes under udarbejdelsen af disse. Et af kravene er fx at vandinstallationer skal udformes sådan at unødvendigt vandforbrug og vandspild kan undgås, vandinstallationer skal udarbejdes så de er hygiejnisk forsvarlige, og de skal alle sikres mod frostsprængning. Der er tonsvis af krav til diverse former for installationer.

Udover alle kravene findes der også en del normer som skal overholdes når man laver de forskellige installationer, disse normer er blandt andet beskrevet ved DS 439 som er normbogen inden for vandinstallationer, DS 447 som er normbogen inden for ventilationsinstallationer osv.

DK Entreprise Fårevejle har selvfølgelig ekspertisen inden for VVS og vi er derfor VVS autoriseret. Dette betyder at vi kan hjælpe med at fikse alle opgaver inden for VVS. Hvis de ønsker et tilbud på en VVS opgave kan vi kontaktes på telefon 40 11 26 62