Fundament støbningFundament støbning er en stor del af arbejdet når det kommer til bygning af nye huse eller tilbygninger. Fundamentet er både med til at stabilisere huset, men det danner også grundlag for gulvet som kommer i huset. Når man udfører fundament støbning gøres dette ved brug af beton. 

Beton er et bygningselement, som vi har kendt til i rigtig lang tid. Så lang tid at det første vi har fundet, som minder om beton, er blevet brugt til at lave bygninger i det gamle Grækenland. Beton er lavet af en blanding af cement, sand, sten og vand. Beton kan blandes i mange forskellige blandingsforhold, alt efter hvor meget tryk som det skal kunne modstå, når det er hærdet.

Grunden til at beton er blevet så populært inden for byggebranchen, kommer af, at det er let formeligt under støbeprocessen, og at det samtidig er meget slidstærkt og bestandigt efter hærdning.
I mange tilfælde ønsker man dog stadig at forstærke betonen. Derfor gør man brug af jernbeton. Dette er navnet for beton, som under støbning er blevet fyldt med armeringsjern. Armeringsjern forekommer enten i net, som bruges under støbning af store flader, eller i enkelte stænger som bruges ved aflange genstande. Jernbeton gør beton brugbart i endnu flere situationer, end det allerede var. Fx var det ikke tidligere muligt at lave betonblokke, som kunne bruges over vindue og døråbninger, da betonen var for skrøbelig til det, men med jernbeton er dette ikke længere et problem.

Fundament støbning skal altid udføres korrekt, da der ellers kan forekomme revner og lign. i den færdige overflade hvis både støbningen og den efterfølgende tørring ikke er udført korrekt

Her hos DK Entreprise Fårevejle Aps har vi igennem mange år arbejdet med beton. Vi har brugt tusindvis af timer på at udforme gulve og andre elementer af beton, vi er derfor blevet specialister i at udføre fundament støbning, præcis som ønsket og med en flot plan overflade.

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på fundament støbning på tlf.: 40 11 26 62 eller mail: dion-karlsen@hotmail.com